Higo Stilinde Moda Akımına değil Kendine Uy !

21-08-2023 18:56
Higo Stilinde Moda Akımına değil Kendine Uy !
Hazır moda demişken 
Teksil sektöründe en zor dönemler mi yaşanıyor , yoksa en güzel zamanları mı bu mu bilemiyoruz. Fakat bildiğimiz şeyler var . Hemen açalım başlıyoruz :)


Günümüzde ülkemiz dahil her bireyin kendi tarzını ve stilini yarattığı , ikonlardan çok etkilenmeden kendi varoluşunu tamamlayacak tarzını ve kendi stilini başka bir bağdan gelmeden , pazarlama strajilerine ilgi göstermeden kendi benliğine öne koymayı çoktan başardı.

Belirli markalara ait sırf trend olduğu için giyinme zorundalığı çoktan ortadan kalktı. Şimdi her stile uygun üretimler aslında tekstil pazarına artı birçok yön sunuyor.
Birincisi özgün tasarımlar yaratma ihtiyacı doğuruyor 
İkincisi sokaklara çıktığınız ise her stilde milyonlarca insan görmeniz mümkün. İşte bu çeşitlilik mükemmel bir ahenk içinde döngüsel olarak moda dediğimiz stilde savaşı monotonluktan ve sıradanlığın dışına çıkarıyor.

Oversize kesimler , slim fitler , palazzolar , havuçlar, boyfriendler ve daha niceleri . 
Kendinizi en iyi hissettiğiniz şeyleri giymek mükemmel duygu 
Birbirini tekrar etmeyen çeşitler sizi daha özgün ve mutlu etmiyor mu ?

Olaya kadın yada erkek gözünden değil birey gözünden bakıyorum şimdi 
ve bu çeşitlilik aslında moda bakışından bir mutluluk . 

Şimdi ara ara trend olan ikonlardan ziyade çeşit çeşit , farklı farklı kesimlerde her gün ayna karşısında farklı bir sen yaratmak çok özel bir duygu . 

Şimdi Higo her stile uygun , özel ürünleri sizler için seçip derliyor. Göz atın , seçemezseniz muhakkak iletişim kanallarından yardım isteyiniz. Sizi en iyi hissettiren kıyafetleri seçmek için gözlerimiz yollarda her iletişim kanallarında sizleri bekliyoruz.

Sağlıkla , sağlıcakla kalın. 
Anıl Demir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.